Bahasa: EN | 中文 | BM |

Case Study

Kajian Kes Sebenar
TIDAK MENGENAI PENCARIAN
SEMUA ITU TENTANG DITEMUI

Kami adalah pakar industri yang mempunyai pengetahuan yang diperlukan, kemas kini algoritma terkini, teknologi dan pengalaman untuk menyesuaikan kempen SEO anda. Kami terus melabur dalam diri kami untuk memastikan kami terus berada di canggih pemasaran digital untuk semua pelanggan kami.

产品OEM,国外订单不断,国际市场不再是梦想
All Security Technology Sdn.Bhd.

Kami adalah pengeluar sistem keselamatan dan automasi, khusus dalam CCTV, autogate, pintu elektrik, dan sistem rumah pintar.

Walaupun kami menghabiskan banyak wang untuk membina laman web pada tahun 2005, ia tidak memenuhi jangkaan kami dan mendapat keputusan yang buruk sehingga kami menemui NEWPAGES!

Melalui perkhidmatan pengoptimuman mesin pencari mereka, syarikat kami mendapat reputasi besar dan menerima banyak pesanan OEM dari tempatan ke luar negara seperti Dubai, Indonesia dan Australia selama ini.

NEWPAGES membawa banyak pertanyaan dan Aplikasi mereka juga membantu kami berhubung dengan pembekal kami dengan mudah dan menyelesaikan masalah mereka juga.

William Tai
Melawat Laman Web
Hasil Kami
 • 30%Kenaikan Jualan
  minimum
 • 175%Peningkatan Dalam
  Konversi
 • pengembanganKe pasaran asing
网站即分店,新晋装修商业务遍布西马
Stunning Curtain

Kami pakar dalam hiasan dalaman seperti tirai, kertas dinding, lantai, permaidani, hiasan dan perkhidmatan reka bentuk.

Kami merasa sukar untuk mencari pelanggan ketika pertama kali memulakan perniagaan. Kami biasa memasang sepanduk di pinggir jalan dan menerbitkan iklan kami di buletin / majalah, tetapi hasilnya tidak baik seperti yang diharapkan.

Kami memutuskan untuk melaburkan semua sumber kami di internet dan membenarkan NEWPAGES mengendalikan laman web kami. Kini laman web kami telah berubah menjadi salah satu cawangan kami yang membantu kami menjangkau bakal pelanggan kami dengan mudah dari pelosok Malaysia seperti Johor, Ipoh dan Pulau Pinang.We decided to invest all our resources on the internet and allowed NEWPAGES to handle our website. Now our website has turned into one of our branch which helps us to easily reach our potential customers from far corners of Malaysia such as Johor, Ipoh and Penang.

Eric Law
Melawat Laman Web
Hasil Kami
 • TERBAIKPenyelesaian pemasaran
  dan pengiklanan
 • Luaskan Perniagaan DenganONESYNC
 • 125%PELAWAT LEBIH LANJUT
  BERBANDING DENGAN RUNCIT
认真经营网站,Google搜索关键词,生意源源不绝!
Grand Meltique Food Trading Sdn.Bhd.

Kami adalah pembekal produk makanan yang ditubuhkan 5 tahun yang lalu. NEWPAGES membolehkan kami mendapat banyak peluang melalui pertanyaan daripada pembeli tempatan dan asing.

Melalui laman web, pembekal di seluruh dunia dapat mencari syarikat kami dan bahkan menawarkan kami untuk menjadi ejen atau peniaga mereka di Malaysia.

Pada asasnya, apabila kami memuat naik produk baru ke laman web kami, kami dapat banyak pertanyaan positif dalam beberapa minggu hingga sebulan.

Membina laman web sebenarnya tidak semahal jika dibandingkan dengan kos iklan sebelumnya di Majalah. Pakej ini pada asasnya sama dengan harga laman web yang kami buat, namun pertanyaan dari majalah itu bahkan tidak 1% berbanding dengan laman web syarikat kami yang dilakukan oleh NEWPAGES!

K2
Melawat Laman Web
Hasil Kami
 • 5~10JANGKA PANJANG BARU
  BULANAN PELANGGAN
 • 500+PRODUK DALAM
  PENDEDAHAN TINGGI
 • 700%return on
  investment (roi)
透过网站,一年拿到多达600-700个新的顾客!
First Multi Ever Corporation Sdn. Bhd.

Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 2006, membekalkan semua jenis alat ganti mesin dan perkhidmatan pembaikan.

Kami telah mencuba banyak iklan tradisional seperti penerbitan di halaman pertama surat khabar yang harganya berjuta-juta dan belum begitu berkesan.

Setelah kami menggunakan perkhidmatan NEWPAGES, penjualan kami meningkat sekitar 300% hingga 400%.

Sebilangan besar pertanyaan kami adalah dari pembeli global. Tawaran yang dibuat adalah hingga 50 hingga 60% berbanding dengan tawaran yang dibuat melalui kaedah pemasaran tradisional yang hanya 10% hingga 20%.

Mr. Mah
Melawat Laman Web
Hasil Kami
 • 4 LAMAN WEBberteruskan dengan ONESYNC
 • 650+Rata-rata PELANGGAN BARU
  DALAM 1 TAHUN
 • 400%kenaikan jualan
网站让公司业务百分之百地提升!
Siang Fatt Sdn. Bhd.

Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 1985, terutama terlibat dalam perdagangan borong, perdagangan papan lapis dan kayu. Kumpulan pelanggan yang disasarkan utama adalah pembinaan dan perabot rumah.

Dari tahun 2012, seluruh laman web diserahkan kepada NEWPAGES. Pemindahan laman web ini ke Newpages telah menyebabkan banyak pelanggan menghubungi kami dan hasilnya, pertumbuhan perniagaan kami meningkat 100%.

Di mesin carian Google, apabila anda memasukkan papan lapis JB, papan lapis Johor atau kata kunci yang berkaitan, kami berada di halaman pertama. Itulah sebab banyak pelanggan menghubungi kami.

Sejak kami memilih NEWPAGES, keuntungan kami juga bertambah! Terima kasih NEWPAGES.

Mr. Ooi
Melawat Laman Web
Hasil Kami
 • PROMOSI Onesync SEBAGAI PEMASARAN DIGITAL
  TERBAIK MEREKA
 • BANYAK JUALAN
  DATANG DARI
  LAMAN WEB
 • PERTUMBUHAN PERNIAGAAN
  MENINGKAT
  100%
网站取代销售员,2年内拓展亚洲业务!
Culmi Air-cond & Refrigeration Parts Supply Sdn. Bhd.

Kami berada dalam industri penyaman udara dan penyejukan, seperti alat ganti dan alat, penghawa dingin, dan kejuruteraan penyaman udara.

Saya mahu laman web itu menggantikan jurujual kami. Ya, yang mengejutkan kami, kami dapat menggantikan 4 orang Jurujual kami kerana pertanyaan dari laman web!

NEWPAGES telah memberi kami banyak hubungan perniagaan melalui alat pemasaran dan rangkaian perniagaan mereka yang telah meningkatkan perolehan kami.

Pada tahun 2012, laman web menghasilkan penjualan berjumlah 20% dari jumlah perniagaan, dan pada tahun 2016 ia meningkat menjadi 50%.

Mr. Beh
Melawat Laman Web
Hasil Kami
 • LAMAN WEBUNTUK MENGGANTIKAN ORANG JUALAN
 • 50% HASIL SYARIKAT DATANG
  DARI LAMAN WEB
 • 1.4 KKATA KUNCI SEO
  BERKUALITI TINGGI

Dapatkan Konsultasi Profesional dari Pakar Pemasaran Laman Web kami!

Demo Percuma